نتایج جستجو برای عبارت :

danlod.ahang.gholchin ghamgin.128

ارزش
غذایی خرما
مضافتی
نبود
دستگاه ها و وستایل مکانیزه بسته بندی ، بسته بندی دستی و توسط نیروی کار انسانی،
نبود بسته بندی مناسب و غیره از مشکلات صنعت خرما مضافتی در ایران است که همین
موضوعات نه تنها باعث تلف شدن مقدار زیادی از خرما ها می شود بلکه باعث هزینه های
سر بار و افزایش هزینه تمام شده محصول هم می شود.
معمولا
خرما در انبار ها یا سردخانه های با درجه هوای بین 5- تا 5+  نگهداری می شود و در حدود بین 9 ماه و در بازه
های زمانی مختلف به بازار ایران
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین جستجو ها

علوم آموزشي روستای زیبای بیامه سفلی بانو Kimberly نجوای قلب شکسته نخستین شهروند مریخی کلینیک چشم پزشکی بینایی دکتر پورمازار وب گاه جهانی منتظران خرید اینترنتی پکیج دیواری و اسپلیت کولر گازی در شیراز