نتایج جستجو برای عبارت :

danlod.ahang.gholchin ghamgin.128

ارزش
غذایی خرما
مضافتی
نبود
دستگاه ها و وستایل مکانیزه بسته بندی ، بسته بندی دستی و توسط نیروی کار انسانی،
نبود بسته بندی مناسب و غیره از مشکلات صنعت خرما مضافتی در ایران است که همین
موضوعات نه تنها باعث تلف شدن مقدار زیادی از خرما ها می شود بلکه باعث هزینه های
سر بار و افزایش هزینه تمام شده محصول هم می شود.
معمولا
خرما در انبار ها یا سردخانه های با درجه هوای بین 5- تا 5+  نگهداری می شود و در حدود بین 9 ماه و در بازه
های زمانی مختلف به بازار ایران
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین جستجو ها

ژرف ایده زمان دانلود نمونه سوالات رتبه بندی فرهنگیان leiasabzavari فروشگاه اینترنتی خانه سلامت - محصولات ارگانیک ، سالم و طبیعی و طب سنتی Ashley خبر user&pass nod32 دانستنی های روز opic