نتایج جستجو برای عبارت :

بازرگانی رنو یدک وکیلیان

طرز تهیه چلو مرغ
 
زرشک‌پلو یکی از انواع پلوها در آشپزی ایرانی است. این خوراک را معمولاً با گوشت مرغ ، گوشت بره یا سردست و قلوه‌گاهِ گوسفند درست می‌کنند. در این مطلب از سایت علم سرا
می خواهیم درباره تزیین و طرز تهیه چلو مرغ مجلسی زعفرانی رستورانی نذری و
ترش ایرانی برای ۱۰۰ نفر در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با
ما همراه باشید .
مواد لازم برای طرز تهیه چلو مرغ
سینه و ران جوجه : یک عدد
پیاز بزرگ : یک عدد
هویج : یک عدد بزرگ
ساقه کرفس : 
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین جستجو ها

قاب احساس دکترمحمدامین جامعی جادوی کلمات | سایت تفریحی , سرگرمی رستوران یاب تهران بیوتی اسکین معرفی و اموزش نرم افزار ها Tom Troy نمایندگی فروش خدمات تعمیر کولر گازی اسپلیت سامسونگ در شیراز - عظیمی Steven