نتایج جستجو برای عبارت :

بازرگانی رنو یدک وکیلیان

طرز تهیه چلو مرغ
 
زرشک‌پلو یکی از انواع پلوها در آشپزی ایرانی است. این خوراک را معمولاً با گوشت مرغ ، گوشت بره یا سردست و قلوه‌گاهِ گوسفند درست می‌کنند. در این مطلب از سایت علم سرا
می خواهیم درباره تزیین و طرز تهیه چلو مرغ مجلسی زعفرانی رستورانی نذری و
ترش ایرانی برای ۱۰۰ نفر در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با
ما همراه باشید .
مواد لازم برای طرز تهیه چلو مرغ
سینه و ران جوجه : یک عدد
پیاز بزرگ : یک عدد
هویج : یک عدد بزرگ
ساقه کرفس : 
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین جستجو ها

دنیای از خوشمزه ها Kathy دلنوشته هاي دلم دوره مربیگری هنر دبستان اخبار پارسه Jorge Test اموزش تایپوگرافی حرفه ای Miran.ir کانون تبلیغات آوا