نتایج جستجو برای عبارت :

بازندای بیوه

طرز تهیه پاناکوتا
 
پاناکوتا
(انگلیسی: Panna cotta) یک نوع دسر ایتالیایی است که با خامه و ژلاتین در
داخل قالب تهیه می شود. این دسر با رام (نوشیدنی)، قهوه، وانیل و دیگر
انواع افزودنی ها طعم داده می شود. واژه پاناکوتا در زبان ایتالیایی به
معنی خامه پخته شده است. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره تزیین و طرز تهیه پاناکوتا ساده وانیلی و شکلاتی و زعفرانی سه رنگ با خامه و ژله در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
مواد لا
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین جستجو ها

سایبر نیکا مزون فیلم و سریال گروه صنعتی درویش مهندس محمدامین بابایی Amy ماهنامه دانش آموزی تلاش درب ضد سرقت بیوتی وود اخبار و مقالات دندانپزشکی، قیمت تجهیزات دندانپزشکی، راهنمای خرید مواد دندانپزشکی درخت نارون Gabriel