روغن پسته به رنگ زرد طلایی بوده و یا زرد مایل به سبز دارد و دارای ۲۰ درصد از اسیدها چرب مختلف است .
خواص دارویی آن شبیه به خواص روغن بادام شیرین می باشد به خصوص در استعمال خارجی آن موثرتر می باشد .
از عصاره مغز پسته ، روغن شفاف و زرد رنگی به دست می آید .
اسیدهای چرب تشکیل دهنده اين روغن به ترتیب عبارتند از:
اسید اولئیک (اسید چرب امگا۹)
اسید لینولئیک (اسید چرب امگا ۶)
اسید پالمیتیک،
اسید استثاریک و اسیدلینولنیک (اسید چرب امگا۳).
اسید
درباره این سایت