نتایج جستجو برای عبارت :

سلمان ساوجی

طرز تهیه پاستا پنه
 
پنه (به
ایتالیایی: Penne) نوعی پاستای لوله‌ای‌شکل ایتالیایی شبیه به استوانه‌ای
بزرگ است که دو سر آن به صورت اریب بریده شده است. دو نوع پنه در ایتالیا
تولید می‌شود که یکی دارای پوسته‌ای صاف بوده و «پنه لیشه» (lisce به‌معنای
صاف) نامیده می‌شود و دیگری شیارهایی بر رویش داشته و «پنه ریگاته»
(rigate به‌معنای شیاردار) خوانده می‌شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره دستور پخت و طرز تهیه پاستا پنه با گوشت و مرغ و خامه و
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین جستجو ها

دنیای مطالب متنوع requiem for a fallen angel سوالات تست هوش به رنگ نیلی مشاور بیمه عمر مشاوره بیمه زندگی حسن عبدی کلینیک نور مهره مار اصل راهکار های اجتماعی دانلود فیلم ایرانی جدید در محضر بزرگان