نتایج جستجو برای عبارت :

بازندای بیوه

طرز تهیه پاناکوتا
 
پاناکوتا
(انگلیسی: Panna cotta) یک نوع دسر ایتالیایی است که با خامه و ژلاتین در
داخل قالب تهیه می شود. این دسر با رام (نوشیدنی)، قهوه، وانیل و دیگر
انواع افزودنی ها طعم داده می شود. واژه پاناکوتا در زبان ایتالیایی به
معنی خامه پخته شده است. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره تزیین و طرز تهیه پاناکوتا ساده وانیلی و شکلاتی و زعفرانی سه رنگ با خامه و ژله در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
مواد لا
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین جستجو ها

تولیدی فردوس اسپرت تاريخ ايران السلام علیک یا اباعبدالله الحسین علیه السلام از سراسر وب ویکی خرید صرافی ارز دیجیتال بازاریابی| دیجیتال | زیبایی | مشاوره | برندینگ | آموزش |طراحی وب سایت سبک زندگي بــــــی بهـانه