نتایج جستجو برای عبارت :

سازمانها ومراکز فرهنگی انتشارات ساکو

خواص بادام زمینی
 
دانه‌های بادام
زمینی تقریبا مانند فندق، تخم مرغی شکل و به رنگ سفید مایل به زرد است و
پوسته نازکی دانه را پوشانده که برنگ قرمز مایل به قهوه ای است. رایج‌ترین
روش‌های استفاده از بادام زمینی در هند، به شکل روغن و میان وعده برشته
است. بادام زمینی معمولا به عنوان روغن دانه در هندوستان کاربرد دارد. زیرا
از زمین گرفته می‌شود و به همین دلیل نام بادام زمینی گرفته‌ است. بادام
زمینی در تمام فصول سال موجود است. در این مطلب از سایت
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین جستجو ها

گلچين مطالب اينترنتي Kino فان ياس 73 كلاس اول بازرگانی خلیج فارس مطالب تجارت چشم تو نرخ ارز دیجیتال