نتایج جستجو برای عبارت :

سلمان ساوجی

طرز تهیه پاستا پنه
 
پنه (به
ایتالیایی: Penne) نوعی پاستای لوله‌ای‌شکل ایتالیایی شبیه به استوانه‌ای
بزرگ است که دو سر آن به صورت اریب بریده شده است. دو نوع پنه در ایتالیا
تولید می‌شود که یکی دارای پوسته‌ای صاف بوده و «پنه لیشه» (lisce به‌معنای
صاف) نامیده می‌شود و دیگری شیارهایی بر رویش داشته و «پنه ریگاته»
(rigate به‌معنای شیاردار) خوانده می‌شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره دستور پخت و طرز تهیه پاستا پنه با گوشت و مرغ و خامه و
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین جستجو ها

این روزها که می گذرد... لندن طرح چوبی باربری تهران نوین گرافیک فیلم لمینیت سرد و گرم | طلق پرس مات و براق | شیت و رول Jennifer گنگانه فایل ناب تشريفات اختصاصي واران