طرز تهیه چلو مرغ
زرشکپلو یکی از انواع پلوها در آشپزی ایرانی است. این خوراک را معمولاً با گوشت مرغ ، گوشت بره یا سردست و قلوهگاهِ گوسفند درست میکنند. در این مطلب از سایت علم سرا
می خواهیم درباره تزیین و طرز تهیه چلو مرغ مجلسی زعفرانی رستورانی نذری و
ترش ایرانی برای ۱۰۰ نفر در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با
ما همراه باشید .
مواد لازم برای طرز تهیه چلو مرغ
سینه و ران جوجه : یک عدد
پیاز بزرگ : یک عدد
هویج : یک عدد بزرگ
ساقه کرفس :
درباره این سایت